joi, 7 august 2014

wither-ul si beacon-ul



                   Lupta cu wither este grea. Vei avea nevoie de armura de diamant fermecata cu protectie pentru explozii,thorns si unbreaking sau folosind un mod.Vei avea nevoie si de o sabie fermecata si un arc care are infinity.



Daca vrei sa te lupti cu el, trebuie sa il construiesti ca in poza de mai jos ,  dar trebuie sa asezi capetele laterale un pic intoarse inspre capul principal (din mijloc) .   Dar cand il vedeti albastru,
ALERGATI  !!! va trebui sa alergi departe de el pentru ca va face o explozie mare.



 Aceasta este un nether star . Tu poti sa o folosesti la un beacon sau s-a o pastrezi si sa o asezi intr-un item frame .

                   
             Beacon se fabrica intr-un crafting table cu trei cuburi de obsidian, un nether star si cinci cuburi de sticla..





Foloseste fier, aur ,smarald sau diamant. Daca esti in creativ , foloseste diamantul pentru piramida pentru Ca sa il faci sa functioneze trebuie sa ca conteaza cat de rar este pentru ca ridica puterea efectului de la potiuni.




Acesta este meniul de la beacon. Cand apesi click dreapta pe beacon vei putea sa intri pe meniu. De aici iti vei alege efectele (regeneratia este inclusa ) .Daca vrei sa primesti viteza sau haste va trebui sa faci piramida cea mica adica 3x3x1 sau mai mare. Daca vrei sa ai reziztenta sau jump boost va trebui sa il faci mai mare cu doua randuri si daca vrei sa ai putere va trebui sa il faci cu trei randuri mai mare decat cel de 3x3x1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu