miercuri, 6 august 2014

minereuri rare

   Cartea minecraft, ghidul incepatorului de mojang , pagina  36-37 :                                                                    "Aurul ,redstone, smaraldele si diamantele sunt minereuri de rang inalt,iar descoperirea lor se poate dovedi plina de satisfactii. pentru gasirea acestor materiale ,trebuie sa te aventurezi in supteran , la o adancime destul de mare (nivel) . Vei avea nevoie de cel putin un tarnacop de fier pentru a sapa aceste minereuri. E recomandat sa ai arme suplimentare si armura, pentru a putea face fata  creaturilor pe care le vei gasii in supteran.



minereul de aur
         Aur: Este cel mai usor de gasit, se produce in cantitati mari si poate fi gasit la adancimi care variaza intre y =1 si y =31. Odata descoperit, minereul de aur trebuie topit in furnal pentru a optine lingouri folositoare la confectionarea armelor si armurilor.





minereul de redstone

     Redstone : Se gaseste la adancimi intre y=1 si  y=15 ,se produce in cantitati mai mari decat aurul si este mai usor de gasit. Cand este exploatat, minereul de redstone iti va oferi si praf de redstone pe care le vei putea folosi mai tarziu la construirea circuitelor.




minereul de diamant



    Diamant : Fara discutie,este cel mai folositor material din acest joc si poate fi gasit la adancimi situate intre y =1 si y=15 ,in cantitati similare aurului. Ai nevoie de el atunci cand confectionezi orice unealta,arma sau armura de diamant .







minereul de smarald


Smarald : Este de departe cel mai rar dintre toate minereurile si poate fi gasit la adancimi intre y =4 si y=31, dar in cantitati mult mai mici decat oricare minereu . poti folosi smaraldul in comert cu satenii, ca modalitate de plata pentru alte elemente" si poate fi gasit in zonele muntoase.






"Stiai ca? Atunci cand joci pe PC/Mac poti sa-ti verifici coordonatele, tasdand F3 si x este pentru est-vest, y pentru sus-jos si z pentru nord-sud. Coordonata y este utila cand sapi, pentru ca iti spunecat de jos esti. Capatul lumii (stratul cel mai adanc de roca dura ) este y =0 iar nivelul marii este y =64.

Un comentariu: